5.30.2008

Glemt å ta på bukse?


Typisk ting somaliske menn skriver om i sine postkort hjem til Somalia.

5.26.2008

Kan noen forklare meg meningen med dette produktet?

Tine meierier har nå funnet det for godt å markedsføre en drikk som består av pur utvannet appelsin- eller eplejuice. Er dette idiotisk, eller bare uforskammet ærlig? Tine mener at dette er en særdels sunn tørstedrikk som består av 40 prosent juice og 60 prosent (heldigvis) rent vann.

Produktet reiser en del interessante spørsmål. Hvor utvannet er vanlig juice vi kan kjøpe i butikken? Når fant vi ut at utvannet juice var en bra ting? Hvorfor kan vi ikke bare vanne ut juicen vår med vann fra springen? 

Uansett. God butikk er det helt sikkert. 

5.18.2008

I Sverige for første gang!

Amund Trellevik har aldri vært i Sverige. Et oppsiktsvekkende faktum Mykleset og jeg bestemte oss for å endre på. Egentlig var planen å kidnappe Amund, men Amund gjennomskuet oss og ble med frivillig. Utsikter til billig flesk og alkohol er vanskelige å motstå, selv for en argsta stril som Amund. 16. mai satte vi oss i bilen. Etter et pinsomt innvielsesritual med full gjennomgang av Raufosskassetten 87 var vi plutselig i rekebyen Strømstad, og Amund var besudlet for alltid.  
Trellevik får kontakt med kassadamen i kiosken på brygga. Svensker er visst ikke så gærne å prate med likevel.
Systembolaget har den effekt på Kristian Mykleset at alle hans jovial-gener skrus på umiddelbart. Her finner han tonen med en norsk pensjonist som trenger veiledning for å fylle kvota si.
Hønan Agda. Legg merke til hagegnom-butikken og den enorme hage-elefant-gnomen i høyre bildekant.

5.16.2008

Amund avduker Lenin på Sofies



I månedsvis har Amunds gamle portrett av Lenin støvet ned i et kott i Kjølberggata. Bildet ble kjøpt i St. Petersburg. Opprinnelig en gave til Amunds samboer eller ham selv, historien er noe uklar på dette punktet. Endelig får bildet sin rettmessige plass på Sofies øl, mat og vinhus. Avdukingen fant sted 15. mai 2008. Bilder følger.

Hendelsen ble naturlig nok markert med vodka og rituell avspilling av den russiske nasjonal- sangen.

5.10.2008

Ny krokketblogg


Ny blogg opprettet i dag. Denne er til alle entusiaster av den fantastiske idretten villmarkskrokket.

allespillerkrokket.blogspot.com