12.30.2007

Bildetekstkonkurranse! Vinner kåret


For å oppnå den rette holdningen som kreves for jordbærplukkere, har heltidsplukkere i Kina i årevis brukt en velfungerende metode som, i samarbeid med tyngdekraften, presser kroppen nedover slik at tyngdepunktet gradvis blir lavere og effektiviteten øker deretter.

Signert Kokkelur

Begrunnelse: For sin dype innsikt i og provokative avsløringer av den lyssky jordbærindustrien i Kina.

9 kommentarer:

Oddbjorn sa...

Kvinnene i Burma har nå funnet en ny vri på den eldgamle trenden med å strekke halsen ved bruk av metallringer. Heretter er det hals-tykkelsen det kommer an på sier disse tre kvinnene. De har i månedsvis jobbet med en hals-fetende diett og har økt halsdiameteren med respektive 1mm, 3.5mm og 1cm.

Martin Fossum sa...

Alltid huske, aldri glemme. Gummi ute, gummi hjemme.

Anonym sa...

"i en omfattende ringspillturnering i landsbyen bajsa i den sørøstlige provinsen av sri lanka, halte en heldig mann i tredveåra i land seieren etter å ha bedekket tre av fem tetamiler som ufrivillig deltar som levende pinner på tjueåttende året. den tradisjonelle turneringen går av stabelen hvert år i juni, og førstepremien er på fire vinterdekk og en fruktkurv."

Anonym sa...

for å oppnå den rette holdningen som kreves for jordbærplukkere, har heltidsplukkere i kina i årevis brukt en velfungerende metode som, i samarbeid med tyngdekraften, presser kroppen nedover slik at tyngdepunktet gradvis blir lavere og effektiviteten øker deretter.

Anonym sa...

gifte menn på landsbygda i japan går nå nye veier for å få konene sine til å arbeide lengre dager i huset. de såkalte ereksjonsdekkene sies å ha en oppkvikkende og motiverende effekt for brukere som ikler seg habitten. mennene som står bak har hentet inspirasjon fra pornoindustriens penisringer og hevder at halsringene fungerer etter samme prinsipper.

Anonym sa...

tre kvinner stilte seg for tre uker siden opp utenfor rådhuset i tarai for å demonstrere mot aidsepidemien som brer seg i nepal. kampanjen er rettet mot unge homofile menn som, i motsetning til dem selv, ikke bruker gummi, og alle de tre kvinnene er mødre til sønner som har strøket med av sykdommen. flere og flere har sluttet seg til demonstrasjonen, og mange frykter at de må parkere bilene sine som følge av det store dekkbehovet som har meldt seg.

Anonym sa...

Søstrene thai lee shau og den nye reklameplakaten for dekkfabrikken demes. Daglig leder i midten

Anonym sa...

Gullvinner Pratibha Wardah ikke like fornøyd med premien som Jacinta Prithivi (sølv) og Amina Ghauri (bronse). - Jeg vant, de fikk større dekk. Det er ikke rettferdig, sier en resignert Wardah.

Anonym sa...

PÅ BUTIKKEN: Tre kvinner skulle kjøpe dekk, men ble overrasket da dekkbutikken var tom for bæreposer.