8.24.2007

Villmarkscroquet på Fagerborg

Villmarkscroquet; spillet som kombinerer det beste fra croquet, golf og orienteringsløp. Typiske særtrekk inkluderer tilnærmet umulig plasserte porter og en særdeles kreativ utnyttelse av terrenget. Utøvere av villmarkscroquet mener nemlig at velfriserte plener er feigt, og at det meste er mulig dersom man bare slår hardt nok.

Disse bildene er fra en match i Henriks hage den 23. august. Spillet ble dessverre avblåst like etter 23.00, på dette tidspunktet truet nemlig BI-professoren i første etasje med juling. Før denne
"situasjonen" utviklet seg ble spillets suverene leder Jørund Hessevik krokket ut ved pinnen med bare en port igjen. En dramatisk kamp, som dessverre ikke fikk noen vinner.

For mer informasjon om croquet henviser jeg til NCF (Norsk Croquet Forbund). Her vil man finne regler for forskjellige typer croquet som Norsk standard, Norsk enhåndscroquet , Association Croquet og Golf croquet. Reglene for Villmarkscroquet er dessverre ikke å finne her, men vi skal love å arbeide med saken.

Ingen kommentarer: